Praktische informatie & faq

 • Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij later annuleren wordt 50% van de kosten voor de sessie in rekening gebracht. Kom je zonder afmelding niet opdagen, breng ik het gehele bedrag in rekening.
 • Afspraken worden alleen gemaakt met volwassen personen van 21 jaar en ouder.
 • Gezondheidsklachten en medicijngebruik dienen vooraf te worden gemeld. Als ik twijfel of een Tantramassage/ Kundalini sessie / Theta Healing geschikt voor je is, gaan we geen sessie in.
 • Bij Griepklachten of Coronagerelateerde klachten word je verzocht de afspraak te annuleren.
 • Je hoeft niets mee te nemen naar een sessie, schone handdoeken zijn indien nodig aanwezig.
 • Voor de massage gebruik ik biologische geurloze kokosolie zonder chemische toevoegingen.
 • Je wordt gemasseerd op een mat op de grond, behalve bij de sensuele ontspanningsmassage.
 • Bij allergie voor bepaalde stoffen graag melding vooraf.
 • Voor aanvang van een sessie is het aan te raden om niet te veel of te zwaar te eten.
 • Vanuit hygiënisch oogpunt verwacht ik dat je je persoonlijke verzorging in acht neemt en dat je voor de sessie thuis hebt gedoucht.
 • Betaling na afloop van de sessie bij voorkeur contant of via een betaalverzoek.
 • In deze praktijk vinden geen seksuele handelingen plaats, dus geen: geslachtsgemeenschap, orale bevrediging of het bewust toewerken naar een orgasme.
 • De Tantramassage / Sessie / Healing is geen vervanging van zorg, zowel fysiek als mentaal, waarvoor reguliere medische behandeling noodzakelijk is. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor raadplegen van een huisarts of specialist.
 • Debstouch4soul is niet aansprakelijk voor eventuele mentale of fysieke gezondheidsschade tijdens of na de sessie, tenzij er sprake is van grove nalatigheid door de masseur.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt me telefonisch of per mail bereiken via debby_broersma@hotmail.com en 0655194161.

Tantramasssage

Voor wie is de Tantramassage bedoeld?

Je wilt meer aanwezig zijn in je eigen lijf om zo je vitale levensenergie weer te voelen stromen
Je wilt meer van je lichaam (leren) genieten en pijn, spanning en schaamte hierover loslaten
Je hebt een verlangen om aangeraakt te worden: lichamelijk, emotioneel en spiritueel
Je wilt ontvangen zonder iets terug te geven
Je wilt nieuwe manieren leren om te genieten van de verbinding met jezelf en je (toekomstige) partner en deze versterken of herstellen

Wat is het verschil tussen een Tantramassage en een erotische massage?

Tantramassage is energetisch, fysiek en spiritueel lichaamswerk met zijn wortels in de Tantra. Tantra kun je zien als een spirituele stroming, een levenspad dat je bewandelt. Het is een expressie van diepe liefde voor de onpeilbare diepte en schoonheid van het mysterie van het leven. Tantramassage gaat over de kwaliteit van ‘zijn’ waarbij het aanraken niet alleen gaat over het hebben van genot. Alles mag er zijn en wordt uitgenodigd in de diepte te ervaren dus ook bv emoties als verdriet of schaamte. Tantra is nooit doelgericht. Er kunnen seksuele gevoelens zijn maar er wordt nooit toegewerkt naar een orgasme

Wat is het verschil tussen een Tantramassage Relax en Bliss?

De beide massages hebben verschillende achtergronden (India vs Tibet) en uitgangspunten. De Relax is erop gericht het hele lichaam aan te raken vanuit liefdevolle aanwezigheid en nabijheid. Bij de Bliss worden de mannelijke en vrouwelijke energie geactiveerd en verenigd waarbij het bekkengebied extra aandacht krijgt. Het effect van de massages is bij iedereen anders. Gewoon genieten, totale ontspanning en overgave, emotionele releases of bliss. Alles is welkom.

Moet ik naakt zijn en ben jij naakt als masseur?

In de oorspronkelijke vorm wordt een Tantramassage bloot ervaren en mogen alle plekken van het lichaam liefdevol worden aangeraakt. Dit is echter geen wet. Jij bepaalt zelf waar jij je goed bij voelt en jouw grenzen worden gerespecteerd. We bespreken vooraf waar je gekleed wilt blijven en op welke plekken je niet aangeraakt wilt worden. Tijdens de massage respecteer ik jouw grenzen en die van mezelf. Ik draag zelf tijdens de massage een slip.

Mag ik jou aanraken?

Het gaat erom dat jij volledig mag ontvangen in de sessie waarbij je wordt uitgenodigd steeds dieper in overgave te gaan. Het kan zijn dat er verlangens of emoties opkomen en deze zijn welkom zonder dat we er iets mee doen.

Hoe ziet een Tantramassage er ongeveer uit?

Aan het begin van de sessie nemen we eerst de tijd om kennis te maken en te bespreken wat je in de massage wenst te ervaren. Je kunt aangeven wat je eventuele belemmeringen zijn en welke grenzen voor jou belangrijk zijn. Daarnaast is het fijn een intentie voor de sessie uit te spreken en af en toe innerlijk uit te spreken. Dit kan zeer krachtig zijn omdat je in deze staat van overgave hier extra ontvankelijk voor bent.
Dan nemen we plaats op een matras op de grond. Stap voor stap maken we nader contact om verder vertrouwd te raken met elkaars nabijheid. Een meditatie kan hier onderdeel van zijn. Als je zover bent dan begin ik de massage, eerst zonder olie en vervolgens met verwarmde, biologische olie.
Tijdens de sessie kun je je overgeven aan alle aanrakingen, nabijheid en de ontspannende muziek. In afstemming met jou en afhankelijk van de soort massage zullen verschillende lichaamshoudingen langskomen waarin ik je aanraak en masseer.
Na de massage is er tijd om even na te liggen en na te praten. Ik raad je aan om na afloop geen inspannende activiteiten te plannen maar de tijd voor jezelf te nemen zodat de massage goed door kan werken.
Als er de dagen na de massage iets opvalt waar je over wilt overleggen of delen, ben ik altijd beschikbaar om hierover contact te hebben.

Kundalini lichaamswerk

Wat is het verschil tussen een Kundalini sessie en een Tantramassage?

In een Kundalini sessie wordt de kundalini levensenergie van de ontvanger geactiveerd en versterkt waarna deze levensenergie haar eigen flow volgt. Door je levensenergie meer en meer te ervaren maak je contact met je fysieke en energetische blokkades en kun je afdalen en opstijgen naar wie je werkelijk bent. De begeleider van een kundalinisessie is spaceholder en begeleidt je in een uitnodigende en veilige setting.

Wat voor kleding moet ik aan bij een sessie?

Je hebt makkelijk zittende kleding aan en ik ook. Er wordt vooral gewerkt met het energetisch lichaam. Het is geen massage hoewel het lichaam mogelijk wordt aangeraakt bij drukpunten dan wel je wordt uitgenodigd in een bepaalde houding te zitten/liggen.

Hoe ziet een sessie Kundalini lichaamswerk er ongeveer uit?

Aan het begin van de sessie nemen we eerst de tijd om kennis te maken en te bespreken wat je in de sessie wenst te ervaren of wilt veranderen. Daarnaast is het fijn een intentie voor de sessie uit te spreken en op te schrijven en zal er uitleg zijn over de manier van ademhalen tijdens de sessie.
Er kunnen verschillende inleidende structuren zijn om je lichaam ontvankelijk te maken voor de kundalini-energie en haar uit te nodigen waaronder shaken, meditatie, dansen etc.
Dan nemen we plaats op een matras op de grond en zal er een activatie plaatsvinden waarna de energie versterkt door het lichaam zal stromen. Dit kan leiden tot (subtiele) bewegingen of schokken van (delen van) het lichaam van de ontvanger. Ook kunnen er (her)belevingen zijn van eerdere ervaringen waarbij altijd het doel is om deze liefdevol bewust te worden en eventueel te releasen.
Tijdens de sessie kun je je overgeven aan de energie en eventuele aanrakingen/ houdingen. Hierbij is het mogelijk dat attributen worden gebruikt als instrumenten, geur of andere voorwerpen.
Na de sessie is er tijd om even na te liggen en na te praten. Ik raad je aan om na afloop geen inspannende activiteiten te plannen maar de tijd voor jezelf te nemen zodat de sessie goed door kan werken.
Als er de dagen na de sessie iets opvalt waar je over wilt overleggen of delen, ben ik altijd beschikbaar om hierover contact te hebben. Realiseer je dat tijdens de sessie 20% van het werk is gedaan, na de sessie komt de overige 80%.

ThetaHealing®

Wat is het verschil tussen ThetaHealing® en andere healingstechnieken?

ThetaHealing® is een meditatietechniek en spirituele filosofie opgericht door Vianna Stibal. De techniek helpt je om je hoofd, lichaam en geest op een lijn te krijgen en ze te versterken door contact te maken met de Bron van al dat is (of wat voor jou waar is: Christus, Allah etc). Je maakt rechtstreeks contact met de zevende laag van het bestaan, de fase waarin theta hersengolven actief zijn. Als we verbinding met deze laag ervaren, ben je in staat per direct je gedachten van beperkende overtuigingen te herprogrammeren en positief te denken. Dit brengt het beste in onszelf naar boven en we zijn in staat het meest verlichte en succesvolle leven te leiden.

Hoe ziet een sessie ThetaHealing® eruit?

In een ThetaHealing® sessie kun je een thema of emotionele, mentale of fysieke blokkade in brengen of er kan gekeken worden naar wat het belangrijkste thema is voor jou, op dit moment. Thema’s kunnen uiteen lopen, op het gebied van intimiteit bijvoorbeeld: gebrek aan (zelf)vertrouwen, boosheid, negatief denken, ontwaken mannelijke/vrouwelijke energie, verdiepen van de liefde in je relatie. Maar ook andere thema’s kunnen langskomen als het vinden van levensgeluk, verjonging of aantrekken overvloed. De ThetaHealer® maakt contact met de Bron-van-al-dat is en bekijkt de belemmerende overtuigingen van jou, in je systeem. Via spiertesten worden de belemmerende overtuigingen via je spieren gecontroleerd en aangetoond aan jou. Met toestemming van de cliënt worden belemmerende overtuigen verwijdert en vervangen door positieve en ondersteunende overtuigingen.