Tantramassage Relax

2 uur € 150.00

Tantramassage-Relax brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je hart en sensualiteit. Je wordt uitgenodigd tot een diepe overgave aan wat er in het moment in jou leeft, zonder dat je ernaar hoeft te handelen. De Tantramassage-Relax is gebaseerd op de Kashmierse Tandavamassage.

Tantramassage Bliss

2,5 uur € 180.00

3,0 uur € 200.00

In de Tantramassage-Bliss combineer ik elementen uit de Tibetaanse en de Taoïstische Tantramassage tradities. Stevige massagegrepen op de spieren worden afgewisseld met zachte strijkingen. Mannelijke en vrouwelijke energie worden opgewekt, Yin en Yang worden met elkaar verenigd. In het tweede gedeelte van de massage is veel aandacht voor het hele bekkengebied om de opgewekte seksuele energie van daaruit te verspreiden over het hele lichaam.

Kundalini lichaamswerk en activatie

1,5 uur € 130.00

2,0 uur € 150.00

Lichaamswerk en activatie met kundalini energie, de Shakti en Shiva energie, het vrouwelijke en het mannelijke. Deze levensenergieën activeren jouw zelfhelend vermogen waardoor oude blokkades opgeheven worden. Oude patronen die jou niet langer dienen, zal je gaan loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijke vuur weer te laten branden en volledig in je kracht te komen staan.

ThetaHealing®

1,5 uur € 120.00

Je creëert je leven aan de hand van wat je denkt over jezelf en anderen. Kortom je overtuigingen en je gedachten creëren het leven dat je leeft. Aan de andere kant weten we ook dat je leven ongelimiteerd is. Wanneer er  ervaringen of situaties ontstaan in je leven die ongewenst of onprettig zijn, dan heeft dat een reden. Je leert er namelijk iets van. Theta-Healing® kan je helpen te ontdekken wat je ervan leert, zodat je het kunt integreren in je leven. Het is een coachingssessie waarbij gewerkt wordt vanuit de 7e laag van het bestaan met Theta golven, waarbij direct contact is met de Bron, het Goddelijke.

Meer ontdekken?

Samen met mijn geliefde Arnoud Colenbrander geef ik verschillende Tantra(massage)workshops en trainingen, zowel voor singles als (gelegenheids)stellen. Je bent van harte welkom bij The Tantric Touch